با سلام خدمت کاربران همیشگی نت آموز در این مقاله می خواهم در مورد راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس صحبت کنم در مقالات قبلی در مورد راه اندازی کسب و کار اینترنتی صحبت کردیم و انواع روش های کسب درآمد از اینترنت و مدل های کسب درآمد از اینترنت را مورد بررسی قرار دادیم حال بهتر است ببینیم چگونه خودمان می توانیم با یک وب سایت کسب و کار اینترنتنی با وردپرس راه اندازی کنیم اگر علاقه مند به راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس بصورت مستقل با استفاده از یک وب سایت هستید و می خواهید کسب و کار اینترنتی با وردپرس داشته باشید در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس 
در مقالات قبلی انواع روش های کسب درآمد از اینترنت را بررسی کردیم و گفتیم که بعضی از روش های کسب در آمد از اینترنت نیاز به وب سایت ندارند این کسب و کارها جزء کسب و کارهایی بودند که تضمینی برای پایدار بودن کسب و کار وجود نداشت حتی اگر درآمد قابل توجهی را داشتند و بعضی از روش های کسب درآمد از اینترنت نیاز به وب سایت داشتند که شاید سوال خیلی از دوستان باشد چگونه برای کسب و کار اینترنتی وب سایت راه اندازی کنیم که در ادامه مقاله به بررسی دقیق تر راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس می پردازیم .

راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس
راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس
وردپرس چیست ؟
سوال وردپرس چیست ؟ معمولا برای اکثر افرادی که می خواهند خودشان راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس  را تجربه کنند پیش می آید.

 

وردپرس، یک سیستم سایت ساز و پکیج راه انداز وب سایت و وبلاگ است که به صورت رایگان شما می توانید آنرا از طریق وب سایت رسمی وردپرس (فارسی یا انگلیسی) دانلود کرده و بر روی فضای اینترنتی خود نصب کنید.

دانلود آخرین نسخه وردپرس فارسی

به طور کلی وردپرس یک نرم افزار تحت وب متن باز (open source) می باشد که در دسته ی سیستم های مدیریت محتوا یا همان CMS ها (Content Management System) می باشند، قرار میگیرد. از آنجا که سیستم وردپرس رایگان است، هر کاربری می تواند فایل های مربوطه ی آن را دانلود کرده و مورد استفاده قرار دهد.

وردرپرس در ابتدا بخشی از نیاز کاربران را برطرف می کند اما برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس شما نیاز به شخصی سازی و نصب کردن انواع پلاگین ها یا افزونه ها برروی سایت خود دارید تا متناسب با کسب و کارتان وب سایتتان را راه اندازی کنید. با اطمینان بر اساس تجربیات شخصی و نمونه‌های مشاهده شده به جرأت می‌تونم این اطمینان را به شما بدهم به دلیل انعطاف بالایی که سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارد با استفاده از آن قادر خواهید بود تا اقدام به راه‌اندازی هر نوع وبسایت با وردپرس کنید.

پوسته یا قالب وردپرس چیست ؟
پوسته ی وردپرس، قالب وردپرس یا همان WordPress Theme، همان طرح اصلی وب سایت وردپرس شماست! همان قالب سایت شما که کاربران می بینند. خوب هر کسب و کار اینرتنتی بدون شک نیاز به یک وب سایت با ظاهر کارپسند دارد چون وب سایت هر کسب و کار اینترنتی منعکس کننده ی قدرت  توانایی ها و میزان حرفه ای بودن کسب و کار را نشان می دهد و در اکثر موارد از وب سایت برای برند سازی نیز استفاده می شود شاید راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس بسیار راحت باشد اما همانطور که در بالا نیز ذکر کردم شما باید اماکانات مختلفی را با استفاده از افزونه ها برای وب سایت خود ایجاد کنید .

پوسته وردپرس یا قالب  این امکان را به مدیران کسب و کار اینترنتی می دهد تا تنها با چند کلیک اقدام به تغغیر ظاهر وب سایت کنند البته قبل از هرنوع تغییری پشتیبان گیری از وب سایت ضروری است. بعد از اینکه قالب خود را طراحی کردید یا از مارکت هایی که افزونه ها و قالب های وردپرس فارسی ارائه می دهند قالب مورد نظر خود را خریداری کردید می توانید اقدام به نصب قالب بر روی وب سایتتان کنیدو ظاهر وب سایتتان را تغییر دهید.

پس از انتخاب قالب وردپرس مناسب، می‌توانید با تغییر در چیدمان المان‌های مختلف صفحه همچون نمایش بخش‌های دسته‌بندی، آخرین مطالب، آخرین دیدگاه‌ها و… اقدام به سفارشی سازی ظاهر سایت خود کرده و بخش‌های مختلف را با سلیقه مناسب و دلخواه خود در سایت اختصاصی سازی کنید.

وردپرس در سایت رسمی خود که با آدرس wordpress.org در دسترس می‌باشد شامل منبع عظیمی از انواع قالب‌ها و پوسته‌های وردپرسی می‌باشد که بر اساس دسته‌بندی و فیلتر‌های مناسب در آن می‌توانید اقدام به جستجوی هرگونه قالب وردپرس همچون خبری، فروشگاهی، شخصی، شرکتی و… کرده و از آنها استفاده کنید. که این منبع عظیم را با نام مخزن وردپرس می‌شناسیم. برای دسترسی به مخزن قالب‌های وردپرس می‌توانید به ادرس wordpress.org/themes مراجعه کنید.

راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس با امکانات بیشتر استفاده از افزونه ها یا پلاگین ها
پس از راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس و سفارشی سازی ظاهر سایت خود کار  هنوز تمام نشده و شما  قادر خواهید بود تا هر نوع بخش دیگری را به کسب و کار اینترنتی با وردپرس برای موارد گوناگون اضافه کنید که در این صورت پلاگین‌های وردپرس و یا همان افزونه ها به شما کمک خواهند کرد. افزونه وردپرس را می‌توان به عنوان بسته‌های نرم‌افزاری کوچکتر در وردپرس در نظر گرفت که با قرارگیری در وردپرس به عنوان یک مکمل عمل کرده و با برنامه‌نویسی خاصی که بر روی آنها صورت گرفته است وظیفه خاصی را انجام می‌دهند.

اگر بخواهم با ذکر مثال به این موضوع بپردازیم می توانیم مثلا به افزونه های سئو که برای وردپرس منتشر شده اند اشاره کنیم . افزونه یو است سئو تمام کارهایی را که برای سئو سایتتان نیاز است برایتان انجام می دهد به شرطی که شما سئو کار خوبی باشید یا به مباحث سئو مسلط باشید در این صورت می توانید از این افزونه به خوبی استفاده کنید.

چرا راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس ؟
سیستم مدیریت محتوای وردپرس یک سیستم فوق العاده با رابطه کاربری بسیار خوب است که تمامی استاندارد های طراحی وبسایت در آن قابل پیاده سازی است و بدون اینکه هرگونه دانش و تخصص برنامه نویسی داشته باشید می توانید اقدام به راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس کنید و وب سایت خودتان را طراحی و راه اندازی کنید .کار با وردپرس بسیار راحت است فقط کافی است کمی وقت بگذارید تا نحوه کار کردن با وردپرس را یاد بگیرید و با افزونه ها و قالب های موجود در مارکت های ایرانی سایت موردنظر خود را راه اندازی کنید.

راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس
راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس
خیلی از شرکت ها هزینه های میلیونی بسیار زیادی را بابت طراحی وب سایت از کاربران اخذ می کنند و برای سئو و بهینه سازی وب سایت و فرآیند های مختلف هزینه های زیادی را از شما دریافت می کنند و برای شروع کسب و کار اینترنتی تان هرگز توصیه نمیکنم برای راه اندازی وب سایت هزینه پرداخت کنید. سعی کنید خودتان دانش طراحی وب سایت را با سیتم مدیریت محتوای وردپرس یاد بگیرید تا راحت بتوانید سایت خودتان را پیاده سازی کنید.

پشتیبانی در ایران از وردپرس چگونه است؟
وردپرس نیز مانند سایر سیستم‌های مدیریت محتوا دارای سایت پشتیبان رسمی می‌باشد که در حال حاظر دو سایت که با آدرس‌های wp-persian.com و wp-parsi.com در دسترس هستند که با مراجعه به انجمن‌های پشتیبانی در این دو وبسایت می‌توانید اقدام به مطرح کردن مشکلات و نیازهای خود کنید تا کاربران وردپرسی شما را راهنمایی کنند. خوشبختانه وردپرس در میان ایرانیان به حدی غنی و جامع می‌باشد که با جستجو در میان منابع موجود می‌توانید سریعا نیازهای خود را مرتفع کنید.

یکی از موارد مهم در استفاده از یک سیستم مدیریت محتوا این است که ضمن استفاده از آن قادر باشید تا به منابع کافی و تخصصی از آن دسترسی داشته باشید تا ضمن کار و فعالیت بر روی آن قادر باشید تا اطلاعات خود را در مورد آن افزایش دهید و با به‌کارگیری آموزش‌های منتشر شده درباره آن سایت خود را بیشتر و بیشتر به طراحی‌های روز و استفاده از امکانات موجود نزدیک کنید و به راحتی با جستجوی مشکل خود بتوانید در منابع آموزشی رایگان و موجود  مشکلات خود را برطرف کنید.

 

امنیت وردپرس چگونه است؟
یکی از مهم‌ترین و کلیدی‌ترین موارد پس از راه‌اندازی سایت کسب و کار اینترنتی با وردپرس و یا هر نوع نرم‌افزاری مسئله امنیت آن می‌باشد تا بتوان از نفوذ و سوءاستفاده هکرها در آن جلوگیری کرد، وردپرس خوشبختانه در مسئله امنیت نیز کارهای بسیار خوبی را انجام داده و با بروزرسانی های دوره ای نرم افزار کار برای هکرها را بسیار سخت کرده.حال در این میان ممکن است شما با انواع مسائل امنیتی نیز روبه رو باشید که به هر دلیلی ممکن است در وب سایت رخ دهد، اما رفع مشکل به این معنی نیست که آن را یک سیستم غیرایمن تلقی کنید.

 ایمنی در دنیای وب را نمی‌توان به هیچ وجه به صورت 100 درصد تضمین کرد، چرا که اگر بسته نرم‌افزاری وردپرس شما به صورت کامل نیز به‌ روز و ایمن باشد از راه‌های دیگری همچون انتخاب هاست غیرمناسب نفوذ کنندگان قادر خواهند بود تا سایت شما را هک کنند، بنابراین قبل از انجام هر کاری سعی کنید که یک هاست مطمئن و امن برای وردپرس خریداری کنید.سپس از افزونه ها و قالب های اورجینال  استفاده کنید و همواره سیستم خود را بروز نگه دارید.

آیا وردپرس سئو دوست است؟
وردپرس به گونه‌ای طراحی و کدنویسی شده است که برای موتورهای جستجو نظیر گوگل به صورت استاندارد و بسیار مناسبی بهینه‌سازی شده است. که بر همین اساس در میان CMS های موجود به جرات می‌توان گفت که این سیستم مدیریت محتوا از نظر SEO و یا همان بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو بهتر عمل کرده و بر همین اساس یک گزینه عالی برای راه‌ اندازی وبسایت کسب و کار اینترنتی خواهد بود.

بنابراین پیشنهاد می‌کنم اگر قصد استفاده از هرگونه قالب و افزونه  در سایت خود را دارید حتما در طراحی خود از شرکت و یا شخصی بخواهید که در طراحی خود سئو و بهینه‌سازی قالب را مدنظر قرار داده و به صورت بهینه و بالاترین سطح ممکن از آن استفاده کند. حتی در خرید قالب ها توجه کنید که از تگ های سئو پشتیبانی کنند و حتما در این مورد از فروشنده سوال کنید.

مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس
در اینجا مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس را بررسی می کنیم توجه داشته باشید که مراحلی که ذکر می کنم بر اساس تجربه شخصی خودم در وب  فارسی می باشد و شاید سایر سایت ها و منابع آموزشی مراحل دیگری را ذکر کنند .

تعیین هدف از  راه اندازی کسب و کار
تعین بازار هدف برای ارائه خدمات یا محصولات
تعیین یک نام مناسب برای کسب و کار اینترنتی مختصر مفید جذاب
تبدیل نام انتخابی به دامین سایت
خرید دامین برای کسب و کار اینترنتی
خرید فضای هاست یا همان فضای اینترنتی برای اپلود فایل ها
تعیین سیستم مدیریت محتوای مناسب در اینجا وردپرس
تعیین کلمات کلید هدف برای اجرای سئو روی سایت
نصب وردپرس روی هاست
کانفیک امنیتی سیستم مدیریت محتوا
نصب پوسته یا قالب موردنظر روی سایت ترجیحا تجاری
نصب افزونه ها و امکانات مورد نیاز برای سایت
تولید محتوا جذب ترافیک بازاریابی اینترنتی و فروش محصولات
خوب همانطور که در بالا اشاره کردم از نظر بنده این مراحل برای راه اندازی سایت کسب و کار اینترنتی با وردپرس نیاز می باشد در واقع ما از صفر شروع می کنیم.

تعیین هدف از راه اندازی کسب و کار
خوب در ابتدای کار شما باید هدف خود را مشخص کنید چرا کسب و کار اینترنتی راه اندازی می کنید؟ چه خدمات یا محصولاتی را ارائه می دهید؟ محصولات یا خدمات شما چه مشکلی از کاربران را رفع می کند؟ شما باید در ابتدا به این سوالات جواب دهید چون در حال راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی با وردپرس هستید نه فقط یک وب سایت .

اهداف شما یعنی سود شما بدون هدف شروع کردن یعنی چیزی از کسب و کار اینترنتی خود نمی خواهید .پس در اولین قدم دقیقا مشخص کنید که چرا کسب و کار راه اندازی می کنید و کسب و کار اینترنتی شما برای چه کسانی مفید است اگر هدف خود را دقیق مشخص کنید کارتان در مراحل بعدی بسیا ر راحت است.

تعین بازار هدف برای ارائه خدمات یا محصولات
اگر توجه کرده باشین در بالا گفتم دقیقا هدف خود را مشخص کنید و بررسی کنید که کسب و کار اینترنتی شما برای چه کسانی مفید است چون هدف شما و بررسی مخاطبان هدف یعنی بازارهدف شما و با  بررسی های اولیه ای که انجام می دهید می دانید درحال حاضر چه محصولی برای چه کسی می تواند مفید باشد و هدفمند کسب و کار اینترنتی خود را توسعه می دهید.

راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس - تعیین بازارهدف
راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس – تعیین بازارهدف
بررسی بازار هدف یعنی چه مقدار تقاضا برای محصولات یا خدمات شما وجود دارد رقیبان شما چه کسانی هستند توجه داشته باشید کم بودن رقابت در یک زمینه دلیل بر بازار هدف خوب نمی شود و زیاد بودن رقابت در یک زمینه دلیل بر بد بودن بازار هدف نمی شود هر چقدر رقابت بیشتر باشد یعنی جامعه هدف و بازار هدف بزرگتر است ولی نیاز به تلاش بیشتری برای دیده شدن دارد.

تعیین یک نام مناسب برای کسب و کار اینترنتی مختصر مفید جذاب
هنگامی که صحبت از راه اندازی کسب و کار اینترنتی در میان است در واقع برندسازی با انتخاب اسم مناسب اهمیت بسیاری پیدا می کند. یک اسم مناسب و نام تجاری، می‌تواند کسب و کار اینترنتی شما را به اوج ببرد و از طرفی یک نام اشتباه نیز می‌تواند آن را نابود کند. اسم شرکت باید انتقال دهنده تجربه ، ارزش ، وجه تمایز محصولات و خدمات باشد. در انتخاب نام برای راه انداز کسب و کار اینترنتی با وردپرس این نکات می توانند کمک حالتان باشند:

در انتخاب نام عجله نکنید
نام های مخفف استفاده نکنید
از کاراکترهای غیر مجاز استفاده نکنید
نام خود را کوتاه انتخاب کنید (دلیل خوبی برایش وجو دارد)
نام خودتان می تواند مناسب باشد بستگی دارد به کسب و کار
سعی کنید حدال امکان اعدا را اسفاده نکنید یا خیلی کم استفاده کنید
نام دامنه با نام سایت یکی باشد به همین دلیل گفتم نام را کوتاه انتخاب کنید
تبدیل نام انتخابی به دامین سایت
خوب بعد از اینکه نام یا اسم مناسبی را برای کسب و کار اینترنتی با وردپرس انتخاب کردید می توانید اقدام به ثبت دامین برای سایت کنید دامین در حقیقت همان ادرس اینترنتی شما می باشد(www.yourdomain.com) اگر خاطرتان باشد گفتم نام را کوتاه انتخاب کنید که دلیل اصلی ان این بود که بتوانیم نام  کسب و کار را به عنوان نام دامین در نظر بگیریم تا همخوانی بیشتری برای برند سازی وجود داشته باشد.

 

خرید دامین برای کسب و کار اینترنتی
برای خرید دامین باید به شرکت های ارائه دهنده خدمات هاستینگ مراجعه کنید و دامین مورد نظر خود را ثبت کنید که اغلب دامین ها بصورت یک ساله ثبت می شوند و برای همین شما باید هر سال اقدام به تمدید دامین کنید و هزینه ای را بابت ان پرداخت کنید.

خرید فضای هاست یا همان فضای اینترنتی برای اپلود فایل ها
فضای هاست در حقیقت محلی است که شما باید فایل های وردپرس را به انجا منتقل کنید و اقدام به نصب وردپرس نمایید جهت تهیه ی فضای هاست نیز باید به شرکت های ارائه دهنده ی خدمات میزبانی مراجعه کنید و بسته به نیازتان یکی از پلن ها را سفارش دهید سعی کنید از هاست هایی استفاده کنید که با وردپرس سازگار باشند با توجه به اینکه وردپرس با زبان برنامه نویسی php ساخته شده برای همین روی لینوکس اجرا می شود پس حتما هاستی را که تهیه می کنید باید لینوکس باشد تا بتوانید وردپرس را روی هاست نصب کنید.

تعیین سیستم مدیریت محتوای مناسب در اینجا وردپرس
خوب در این مورد به حد کافی صحبت کردیم و هدف ما این بود که کسب و کار اینترنتی با وردپرس راه اندازی کنیم اما سیستم های دیگری نیز وجود دارد مثل جوملا یا دروپال یا سایر سیستم های مدیریت محتوا…

تعیین کلمات کلید هدف برای اجرای سئو روی سایت
بهتر است این مرحله از راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس قبل از نصب  انجام شود شما باید بدانید مخاطبان شما با چه کلماتی خدمات یا محصولات شما را در اینترنت جستجو می کنند و با توجه به همین موضوع باید کلمات کلیدی هدف خود را انتخاب کنید و سایت خود را برای کلملات کلیدی بهینه سازی کنید که این کار فنی است اگر بلد نیستید به یک متخصص سئو مراجعه کنید.

نصب وردپرس روی هاست 
بعد از اینکه  هاست خود را خریداری کردید و مراحل بالا را انجام دادید حال نوبت راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپس می باشد و در این مرحله شما باید وردپرس را روی هاست خود نصب کنید .

کانفیک امنیتی وردپرس
در راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس کانفیک امنیتی  یعنی محکم کاری در بخش امنیت اگر نمی دانید در این مورد با زهم به متخصص امنیت مراجعه کنید تا به صورت اصولی کار کانفیک را برایتان انجام دهد یا اگر بلد هستید خودتان این کار را انجام دهید. امنیت در کسب و کار اینترنتی با وردپرس یا هرسیستم دیگری بسیار مهم می باشد

نصب پوسته یا قالب موردنظر روی سایت ترجیحا تجاری 
در راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس حتما از قالب مناسب و کارپسند برای وب سایت خود استفاده کنید می توانید قالب مورد نظر خود را از مارکت های ایرانی خرید کنید  پس از خرید اقدام به نصب قالب و تنظیمات ان کنید تا دقیقا سایتی را که می خواهید را راه اندازی کنید.

نصب افزونه ها و امکانات مورد نیاز برای سایت
خوب راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس خام امکانات زیادی برایتان ایجاد نمی کند بلکه فقط امکانات اولیه را در اختیار شما قرار می دهد بسته به اینکه کسب و کار اینترنتی با وردپرس چه کسب و کاری می باشد و به چه امکاناتی نیاز دارد این قسمت می تواند متغییر باشد و شما باید بر اساس انتظارات خود و مخاطبانتان امکانات را روی سایت کسب و کار اینترنتی  پیاده کنید.

تولید محتوا جذب ترافیک بازاریابی اینترنتی و فروش محصولات 
خوب بعد از راه اندازی کسب و کار اینترنتی با وردپرس فعالیت کسب و کار شما شروع شده است و شما باید با اختصاص زمان مناسب برای کسب و کارتان کسب و کارتان را به جامعه هدفتان معرفی کنید که می توانید از استراتژی بازاریابی محتوا برای این منظور استفاده کنید تولید محتوا باعث می شود رتبه شما در موتورهای جستجو بهبود پیدا کند و شما ترافیک بیشتری را از موتورهای جستجو به دست آورید . پس جذب ترافیک مورد نیاز برای کسب و کار اینترنتی شما باید با اصول بازاریابی اینترنتی آشنا باشید و بتوانید کاربران را به مشتری تبدیل کنید و با فروش محصولات و خدمات به درآمد پایدار برسید.

کسب و کار اینترنتی با وردپرس
کسب و کار اینترنتی با وردپرس
روش های کسب درآمد به کمک وردپرس
توسعه و طراحی وب سایت با وردپرس
یکی از روش های کسب و کار اینترنتی با وردپرس طراحی و توسعه وب سایت هم برای مشتری و هم وب سایت شخصی می باشد.افراد زیادی در حال حاضر،درحوزه برنامه نویسی و توسعه وردپرس مهارت دارند و می توانند با کمک آن به درآمد خوبی برسند.

بازاریابی و سئو وردپرس
چنانچه مهارت جذب کاربر و تبلیغات را دارید میتوانید در حوزه بازاریابی فعالیت کنید. سئو امری بسیار ضروری در یک تجارت آنلاین به حساب می آید. اینکه شما بدانید از چه ابزارها و افزونه هایی و چه راهکارهایی باید برای ارتقای وضعیت استفاده کنید، میتوانید به راحتی اینکار را برای سایت های وردپرس انجام دهید. و پروژه های سئو وردپرس را اجرا کنید که درآمد بسیار رضایت بخشی نیز می توانید از این طریق داشته باشید.

تولید محتوا برای سایت های وردپرسی
یکی دیگر از راه های کسب و کار اینترنتی با وردپرس تولید محتوا برای وب سایت های وردپرسی است.برای کسب درامد به این شیوه میتوانید وارد سایت هایی شوید که به تولید کننده محتوا نیازمند دارند.اگر می توانید محتوای خوب و قابل توجهی برای این نوع وب سایت ها تولید کنید می توانید از این طریق کسب درامد کنید.

آموزش وردپرس
یکی دیگر از روش های کسب و کار اینترنتی با وردپرس آموزش مباحث مختلف وردپرس است. چنانچه بر مباحث مختلف وردپرس تسلط دارید می توانید این مهارت را به دیگران نیز یاد دهید. به کمک دوره های آنلاین یا پکیج های آموزشی می توانید درآمد قابل توجهی داشته باشید سایت های زیادی در حال حاضر از این طریق به درآمد پایدار رسیده اند.تمامی بخش ها در وردپرس نیاز به پشتیبانی دارد، زیرا افزونه ها و سیستم وردپرس مدام در حال بروزرسانی می باشد و همین امر نیاز به پشتیبانی دارد  می توانید با پشتیبانی از وب سایت های وردپرسی به کسب درآمد بپردازید.

طراحی قالب و فروش آن به سایت های وردپرس
اگر به طراحی قالب یا پوسته وردپرس علاقمند هستید می توانید با طراحی و توسعه قالب های وردپرس اقدام به کسب درآمد کنید.حتما لازم نیست که قالبی که طراحی می کنید بهترین قالب یا پوسته وردپرس در جهان باشد بلکه تنها کافیست که بتوانید یک پوسته کاملا استاندارد و واکنشگرا و در حد قابل قبول طراحی و کد نویسی کنید،برای فروش قالب وردپرس هم میتوانید هم از سایت شخصی خود برای فروش استفاده کرده یا از سایت های همکاری در فروش استفاده نماید مثل راستچین یا ژاکت .یا اینکه افرادی که میخواهند پوسته اختصاصی برای سایتشان داشته باشند را پیدا کنید و به انها پیشنهاد همکاری بدهید.

طراحی و توسعه پلاگین یا افزونه وردپرس
یکی از روش های کسب و کار اینترنتی با وردپرس طراحی و توسعه پلاگین برای سیستم مدیریت محتوای وردپس است.با کمک پلاگین ها میتوان قابلیت های جالب و کاربردی را به سایت وردپرسی اضافه کرد که سایت وردپرسی می توانند با استفاده از افزونه ها و پلاگین ها بسیار حرفه و کاربردی باشند و اینکه حالا افرادی هستند که پلاگین هایی را برای وردپرس می سازند حالا یا به صورت پولی یا رایگان در دسترس نیازمندان قرار می دهند.برای فروش پلاگین یا افزونه وردپرس هم می توانید از طریق وب سایت شخصی آن را به فروش برسانید یا از طریق سایت های همکاری در فروش افزونه خود را منتشر کرده و کسب درآمد کنید.

خدمات مشاوره وردپرس
یکی از ساده ترین راه های کسب و کار اینترنتی با وردپرس این است که به ارائه خدمات مشاوره بپردازید که به راحتی میتوانید این کار را انجام دهید شما می توانید یک سایت راه اندازی کنید و به افرادی که می خواهند سایت راه اندازی کنند مشاوره دهید این بخش شامل دو دسته از افراد می باشد افرادی که قصد دارند سایت راه اندازی کنند و افردای که قصد دارند سایت را با وردپرس راه اندازی کنند. چه افراد مبتدی و چه افراد حرفه ای ولی تا قبل از ایجاد چنین سایتی حتما مطالعات خود را افزایش دهید تا بتوانید به نحو عالی به افراد مشاوره دهید برای جذب مشتری بیشتر از افرادی که به آنها مشاوره داده اید بخواهید که دیدگاهشان را در مورد مشاوره شما بنویسند و شما دیدگاهشان را در سایت و شبکه های اجتماعی منتشر کنید.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها